WEDSTRIJD ZVK Wezel - Luchtbal Ekeren '76  2 - 1  (1-0)

DATUM 09-12-2005  21:30

DOELPUNTEN 1-0 Mallants, 1-1 Oubakki, 2-1 De Vocht

VERSLAG In een gelijkopgaande wedstrijd was het Wezel dat in 2de minuut meteen een reuzekans miste. Het was Naalden die aan de tweede paal net iets te zwak inschoot zodat doelman Van Den Bossche de bal kon pakken. Halverwege de eerste helft kon Wezel dan toch op voorsprong komen. Mallants maakte er na een knappe individuele actie 1-0 van. Wezel speelde 90% op de helft van Ekeren maar echt grote kansen kregen ze niet. Integendeel, het was Ekeren die op de counter enkel mooie kansen de miste. Zo bleef het 1-0 tot de rust.

Het begin van de tweede helft was voor de thuisploeg maar het waren wel de bezoekers die konden gelijkmaken. Het was Oubakki die in de 31ste minuut scoorde. Wezel panikeerde niet en het bleef de bal rondspelen. Duric zag in de 34ste minuut een bal op de paal stranden. Even later had Van Den Bossche een reuzesave nodig om het schot van Smaal uit zijn doel te houden. Aan de overkant had Lemmens ook enkele goede reddingen in huis want Ekeren bleef sporadisch eens gevaarlijk uitbreken. Met nog anderhalve minuut op het bord kon Wezel weer uitlopen. Het was zowaar laatste man De Vocht die voor de 2-1 zorgde. Meteen was de eindstand bekend.

Met deze overwinning blijft Wezel de voeling met de top behouden.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duric, Vanderperre, Mallants, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Vande Poel, Nadarski, Maes

Kern Luchtbal Ekeren: Van Den Bossche, De Lange, Struyf, Sanchez Peneda, Oubakki, Somers, De Coster, Lantermann, Beniest, Challouk

Scheidsrechters: Favoreel, Hermans